Preventie

Medewerkers die niet lekker in hun vel zitten, overbelast worden, een slechte werkhouding hebben en/of er een ongezonde leefstijl op na houden, hebben een veel grotere kans om ziek te worden. Dat is niet alleen vervelend voor uw werknemer, maar ook voor u, als werkgever! U draagt immers de kosten van loondoorbetaling en re-integratie. Bovendien krijgt u er ook vaak een organisatorisch probleem bij.

Investeer daarom nu in het voorkómen dat uw medewerkers ziek worden.

  • Life Style health & prevention maakt uw medewerkers bewust van hun gezondheidsrisico’s én van hun verantwoordelijkheid om verzuim te voorkomen.
  • Life Style health & prevention stimuleert uw medewerkers om aan hun vitaliteit en gezondheid te werken.

De Life Style health & prevention -aanpak: actief & effectief

Onze aanpak kent drie pijlers:

  1. Testen & vragenlijsten om inzicht te krijgen in de fysieke en mentale gesteldheid van uw medewerkers én in hun situatie op het werk.
  2. Individuele of groepsgewijze voorlichting en training over hoe de werkhouding, de werkbelasting en andere werkomstandigheden kunnen worden verbeterd. Dat kan overigens betekenen dat ergonomische en/of organisatorische verbeteringen nodig zijn. 
  3. Persoonlijk trainingsprogramma om zowel de fysieke als de mentale conditie en de belastbaarheid te verbeteren.

Met Life Style health & prevention wordt de kans op verzuim vele malen kleiner. Bovendien gaan uw medewerkers zich energieker en gezonder voelen. En gezonde en vitale medewerkers zijn gelukkiger en presteren beter!

 

Aanmelden

Over ons

Life Style Health & Prevention en haar partners werken samen aan één missie:

Jou stimuleren om jouw vitaliteit en gezondheid te verbeteren.

Meer info

Contact

Kopenhagenstraat 7
6135 LL Sittard

046 477 0850

Partners

Onze partners

Lifestyle groep 2013  |   Alle rechten voorbehouden