vitaliteitscoaching

 

Wie gezond is, werkt met meer energie. En met meer plezier. Niet alleen prettig voor de werknemer, ook voor de werkgever. Aan die gezondheid kunnen ze allebei wat doen. De een bijvoorbeeld door gezond te eten en voldoende te bewegen. De ander door te zorgen voor een gezonde werkomgeving. Zo krijg je fitte medewerkers. In een fitte organisatie.


Medewerkers die niet lekker in hun vel zitten, overbelast worden, een slechte werkhouding hebben en of er een ongezonde leefstijl op na houden, hebben een veel grotere kans om ziek te worden. Dat is niet alleen vervelend voor de medewerker, ook voor u als werkgever.  


Gezonde en vitale medewerkers zijn duurzamer inzetbaar. Om de medewerkers gezond en vitaal te krijgen en te houden heeft de werkgever een stimulerende rol en de werknemer een eigen verantwoordelijkheid. Om de medewerkers hierbij goed te begeleiden en ondersteunen is er de vitaliteitscoach.


Een vitaliteitscoach helpt ziekteverzuim voorkomen. Een vitaliteitscoach pakt zowel de fysieke als mentale problematiek aan. Door middel van gezondheidsvoorlichting en coaching houdt de vitaliteitscoach medewerkers fit on the job.
Bovendien werkt de vitaliteitscoach nauw samen met verschillende disciplines binnen het veld van arbeid en gezondheid. Bijvoorbeeld bedrijfsartsen, ARBO coördinatoren, arbeidshygiënisten, arbeids- en organisatiedeskundigen en veiligheidsdeskundigen.

Over ons

Life Style Health & Prevention en haar partners werken samen aan één missie:

Jou stimuleren om jouw vitaliteit en gezondheid te verbeteren.

Meer info

Contact

Kopenhagenstraat 7
6135 LL Sittard

046 477 0850

Partners

Onze partners

Lifestyle groep 2013  |   Alle rechten voorbehouden